ΕΤΑΙΡΙΑ

Home / ΕΤΑΙΡΙΑ

ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Η εταιρία μας έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευη επίπλων κουζίνας – ντουλάπας και προσφέρει ποιοτικές και προσιτές λύσεις για κάθε σπίτι. Η κάθε κατασκευή προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας, με άξονες την αισθητική και την ποιότητα. Γιά κάθε έργο γίνεται αναλυτική μελετη και τρισδιάστατα σχέδια σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η τοποθέτηση γίνεται πάντα από εξιδεικευμένα συνεργεία μας.

ΠΟΡΤΑ
Κατασκευάζουμε τη πόρτα της επιλογής σας – εσωτερική, εξωτερική, ασφαλείας, δίφυλλη, σπαστή, παταράκι – και την τοποθετούμε στο χώρο σας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Ολοι οι χώροι δεν είναι ίδιοι. Γι αυτό αναλαμβάνουμε να προτείνουμε την καλυτερη λύση για το χώρο σας και να κατασκευάσουμε το κατάλληλο έπιπλο που θα ανταποκρίνεται στην κάθε σας ανάγκη. Συνεργαζόμαστε με το διακοσμητή σας για την υλοποίηση απαιτητικών προτάσεων. Τέλος αναλαμβάνουμε μερεμέτια, και τον εξοπλισμό σας με μικροσυσκευές και αξεσουάρ που αναβαθμίζουν τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ -ΣΕΡΒΙΣ
Ολα μας τς έπιπλα κατασκευάζονται και τοποθετούνται από έμπειρους και ικανούς τεχνίτες και καλύπτονται με σέρβις μετά την ολοκλήρωση.
Εξυπηρετούμε σε όλη τη Ελλάδα.